Snart semester = snart tid för läsning

Knappt två veckor till semester. Oj, vad jag ska läsa böcker i sommar! Som vanligt :-) Jag beställde några böcker i helgen som borde dyka upp vilken dag som helst. Och så ska jag ta en tur till biblioteket och låna ett gäng böcker. Och så är det ju högen som redan ligger här och väntar på att bli läst förstås.

En av de bästa sakerna med att läsa böcker på sommaren är att det är en aktivitet som är helt oberoende av vädret. Det enda som ändras med vädret är platsen där jag läser böckerna. Själva böckerna är samma. Om vädret är soligt och varmt så läser jag på klippan vid vattnet, på filten i gräset eller på balkongen under parasollet. Om det regnar eller är kyligt så blir det hemma i soffan eller sängen. Eller kanske på ett fik? Det är alldeles för lite läsa-på-fik-medan-det-regnar i mitt liv. Det måste åtgärdas under semestern!

Jag ser verkligen fram emot semestern. Och läsandet. Vad läser du i sommar? Och vad?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This