Jag jobbar med lokal marknadsföring

Jag tror ju på lokal marknadsföring. Akrobaten utspelar sig i Stockholmsförorten Täby, där jag även bor och är uppväxt. När jag berättar för människor som bor i Täby eller känner till Täby att jag har skrivit en Täbyroman tycker de genast att det är intressant. Därför jobbar jag (bland annat) på att få butiker i Täby att ta in boken i sitt sortiment. Bokhandlarna har jag förstås pratat med, och det som stod på schemat i dag var att kontakta mataffärerna.

En av butikerna verkade mycket intresserad av att ta in boken i sitt sortiment. Vi ska höras igen under nästa vecka. En annan mataffär, som jag redan har varit i kontakt med tidigare, är intresserad av att ordna en signering när det närmar sig jul. Men av olika skäl har de inte kunnat fatta beslut än. Håll tummarna för att jag får till det här!

Här hittar du Akrobaten i Täby just nu:

  • Näsbyparks bokhandel
  • hälsokostaffären i Näsbyparks centrum
  • Bokhandeln i Arninge
  • i Akademibokhandeln i Täby Centrum kan du göra en beställning av boken så tar de in ett ex åt dig

Du som inte har vägarna förbi Täby kan självklart köpa Akrobaten på internetbokhandlarna, till exempel Adlibris eller Bokus.

Dessutom har jag mejlat ett gäng bokbloggare i dag. Har du en bokblogg och vill skriva något om Akrobaten? Hör av dig på jenny snabel-a iklartext punkt se så skickar jag ett recensionsexemplar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *