Fin recension av Akrobaten hos Bokraden

Har ni sett vilken fin recension Akrobaten fick hos Bokraden?

Jag är bara tvungen att dela med mig av ett par skrytcitat. Det här:

Det här är Jennys debutroman och hon har verkligen lyckas träffa mitt i prick i sina beskrivningar av känslor och familjedramatik och alla dessa lögner.

 

och det här:

Jag trodde faktiskt inte att det här skulle vara en bok för mig och jag blev glatt överraskad hur jag ville läsa mer om karaktärerna hur mycket känslor som for genom en när man läste om olika saker som hände och vad som sas och gjordes. Själva storyn känns så nutida och verklighetstrogen att man inte hade varit förvånad om Jenny egentligen satt och skrev om grannfamiljen.

Ordet nutida känns lite extra kul, eftersom jag skrev det ursprungliga manuset till Akrobaten för tio år sedan. I de sista redigeringsomgångarna upptäckte jag ständigt saker som jag behövde ändra på just för att det hade gått tio år sedan jag skrev boken; den tekniska utvecklingen gjorde att några saker kändes gamla till exempel. Men det verkar alltså som om jag lyckades rensa bort allt sådant. Puh!

Och så får Akrobaten betyget 4 av 5. Å, vad glad jag blir! :-)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *