Intervju med Tom Cole – en av huvudpersonerna i Akrobaten

Huvudpersonerna i Akrobaten är en strulig familj som bor i Täby. Men vilka är familjemedlemmarna egentligen? Nu kan jag äntligen publicera exklusiva intervjuer med dem här på bloggen. Först ut är Tom. Han och jag har lite olika uppfattning om hur saker och ting egentligen ligger till ;-)

Vem är du?

Jag heter Tom Cole. Jag bor i en villa i Täby tillsammans med min fru Leila och våra två barn, Anna som är 17 och Victor som är 14. Jag driver ett litet men framgångsrikt företag, är mycket omtyckt och har ett stort nätverk. Man kan säga att jag känner alla som är värda att känna. Jag är stolt över mina barn, som är smarta och duktiga i skolan, och jag tillbringar gärna helgerna med att åka på mysiga utflykter med familjen. Jag är född i England och åker ofta tillbaka dit.

Varför är du med i Akrobaten?

Jag tror att Jenny skriver om mig för att jag är en bra förebild. Jag är en omtänksam make, en bra far och en framgångsrik företagare. (Jenny säger: jag tänkte kommentera men jag råkade visst ut för en så våldsam hostattack att jag inte fick fram ett ljud.)

Vilken var den senaste boken du läste?

Jag har inte tid att läsa böcker. Jag har fullt upp med mina affärer.

Var handlar du helst?

I Täby centrum. Där finns många bra affärer, och där kan jag ofta göra en bra deal.

Var äter du helst middag?

Hemma i villan med familjen. Leila lagar den godaste maten i hela Sverige.

Var fikar du?

Fikar? Har folk inte vettigare saker för sig? Om jag skulle sitta och fika hela dagarna skulle jag inte ha tid för mina affärer och mitt framgångsrika företag och för att träffa alla viktiga människor som jag träffar, och då skulle jag inte vara så rik som jag är.

Vad gör du på fritiden?

Jag är gymnastiktränare i Täby gymnastikklubb, där min son Victor är en av de bästa gymnasterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *