Intervju med Anna Cole – en av huvudpersonerna i Akrobaten

Jag har intervjuat Anna Cole, en av huvudpersonerna i Akrobaten.

Vem är du?
Jag heter Anna och är 17 år. Jag fattar inte varför du ska intervjua mig. Jag bor i Täby och går i Tibble gymnasium.

Berätta om din familj
Alltså min farsa, han bara ljuger hela tiden. Det är skitjobbigt. Morsan är rätt sjyst, fast hon fattar inte alls vad jag håller på med. Och så har jag en brorsa; han är okej.

Varför är du med i Akrobaten?
Det undrade jag också. Först verkar det mest handla om att jag hatar att gå i skolan. Och att jag dricker för mycket. Men sen händer det lite grejer också, typ att … nä, vänta det får jag inte berätta förresten. Men det blir faktiskt intressant sen, så jag förstår varför du har skrivit om mig.

Var fikar du helst?
På Viggbyholms stationscafé i Täby. Fast ofta blir det i Täby centrum med min kompis Tina, eftersom det ligger i närheten av skolan. Fast jag är i och för sig inte i skolan så mycket, så då blir det stationsfiket ändå. Men jag har aldrig några pengar att fika för, så Tina får betala. Hon har pengar, för hon jobbar på McDonalds. Jag är skyldig henne fett med pengar.

Vad gör du på fritiden?
Festar med mina kompisar. Om det är någon som har fest. Det är det nästan alltid. Och om vi har fixat sprit, men det brukar ordna sig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This