Författarfredag: mera manusredigering

Jag funderade på att vara ledig idag, för jag känner mig lite sliten – hela förra helgen gick ju åt till att jobba och resa. Men så inser jag att det inte blir någon ordentlig författarfredag nästa vecka, eftersom det är midsommarafton då. Jag ska se om jag får till lite redigeringstid ändå nästa vecka. Men det får bli manusredigering i dag i alla fall. Med några avbrott för annat som också behöver göras.

Jag har börjat så smått med manusredigeringen igen efter genomgången med Ingalill förra veckan. Det känns bra, och det vore skönt att känna att jag har hunnit en bra bit på väg innan jag går på semester. Fast det kan mycket väl vara önsketänkande.

Semester ja. Bra grej! Bara tre veckor kvar dit nu. Så mycket som jag vill hinna med innan dess. Puh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *