Semesterns bästa böcker

Under sommarsemestern läste jag mer än vanligt. En härlig sak med semesterläsning är att när jag tänker tillbaka på böckerna jag läste, så vet jag också var jag befann mig när jag läste dem. På klippan, på tåget, i sängen, på terrassen i hyrt hus.  De flesta böckerna jag läste var bra, men de här tre sticker ut lite extra ur högen:

  • Vi var alltid beredda. Annika Koldenius. Så mycket sorg, smärta och oro, och ändå kunde jag inte låta bli att sträckläsa den.
  • Stjärnklart. Lars Wilderäng. En katastrofroman som förtjänar ett eget blogginlägg. Comin’ up soon.
  • Investeringsboken – din guide till ekonomiskt oberoende. Anders Ström. Många som känner mig vet att jag har lidit av en svårartad ekonomifobi i hela mitt vuxna liv – jag tror att den grundades på de opedagogiska ekonomilektionerna på gymnasiet. Men det senaste halvåret har det här med att få pengar att växa seglat upp som ett mycket oväntat intresse hos mig. Investeringsboken är en både intressant och pedagogisk bok om just detta.

Så där ja, nu har jag gett mina bästa boktips från sommaren. Vilket är ditt bästa boktips i höst?

Processed with VSCOcam with hb2 preset

2 kommentarer

  1. Jag hann inte alls läsa så mycket som jag ville. Som vanligt ;) Men en bok som stack ut lite är ”Cirkeltecknaren” av Fred Vargas. Hon har ett eget språk och alldeles underbara karaktärer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This