Dagens signering i Näsbyparks bokhandel

I dag har jag signerat böcker i Näsbyparks bokhandel i Täby. Det är min hemmabokhandel och om du råkar vara i närheten så tycker jag verkligen att du ska titta in där. Det är ungefär världens minsta bokhandel och ändå har de liksom allt i sortimentet. Jag förstår inte hur de bär sig åt. Och så kunnig och hjälpsam personal på det. Jag skulle kunna tänka mig att stå där alla lördagar i december – varje år :-)

En strid ström av boksugna människor kom in i bokhandeln den här lördagen, och trots att jag bara stod där i en timme så hann jag sälja en del böcker. På bilden syns jag med supertrevliga bokhandelschefen Elisabeth.

Jenny & Elisabeth

När min timme var slut lämnade jag över stafettpinnen till Lars Kepler. Vi hann bara prata några ord men de var mycket trevliga.

LarsKepler+JennyForsberg

En bra lördag, helt enkelt :-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This