Har jag pratat om omslaget?

Jag kommer inte ihåg om jag berättade att jag fick ett utkast till omslag till Tsunamin före jul? Själv tycker jag att det är fint, men nu är ju jag tyvärr formdyslektiker så det betyder ingenting. Därför har jag bett några kloka människor i min bekantskapskrets om en second opinion. Jag mejlade omslaget till dem idag. Flera av dem har redan svarat, och de verkar också tycka om det. Hurra! Eventuellt kommer några detaljer att ändras, så jag motstår lusten att lägga ut utkastet här, så får ni i stället se det slutgiltiga omslaget så småningom. Snart hoppas jag!

Det känns bra att vara igång igen efter semestern, även om jag är sedvanligt trögstartad. Undrar hur många fler böcker jag hade kunnat skriva och producera om jag inte var tvungen att ägna så mycket tid åt att veva igång maskineriet efter semestrar och annat. Nåja, det betyder väl att jag är bra på att ha semester. *tänker positivt*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *