Fixar releasefest och sneglar på kommande böcker

Jag jobbar vidare med bokproduktionen, och det som står högst upp på att göra-listan just nu är att fixa releasefesten. Just nu väntar jag på återkoppling på detaljerna om en lokal som jag har på gång. Och så måste jag faktiskt spika ett utgivningsdatum nu. Bokstavligen nu.

Samtidigt kan jag inte låta bli att snegla lite framåt i tiden. På nästa projekt. Jag har material till en fackbok liggande på vänt i byrålådan. Det behöver ”bara” paketeras, och sedan ska jag se om jag kan sälja in det till något förlag. Det borde funka. Och i går kom jag plötsligt att tänka på att jag faktiskt har material till ytterligare en bok, en liten presentbok typ. Jag ska göra ett försök att pitcha den också till ett förlag. För båda de här böckerna är jag spontant mer sugen på att försöka hitta förlag än att ge ut dem själv. Vi får se hur det blir. Vilken månad som helst nu kommer jag att få till några dagars jobb med att paketera det här materialet och kontakta förlag.

Men nu ska vi se … Tsunamin var det. Releasefest. Utgivningsdatum. Fokus.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This