Dagens boksignering i Näsbypark

I dag signerade jag böcker i Näsbyparks bokhandel. Det var en lugn seneftermiddag i bokhandeln. Utanför vräkte regnet ner, och jag misstänker att folk helt enkelt stannade hemma i soffan i stället för att gå ut och göra ärenden. Jag har ju signerat i den här mysiga bokhandeln tidigare och oftast sålt bra men i dag var det trögt med försäljningen. Det kom helt enkelt inte in tillräckligt mycket människor i butiken medan jag var där.

Däremot var det lika trevligt som vanligt att vara i bokhandeln. Eftersom det inte kom så mycket folk fanns det gott om tid att prata böcker med bokhandlare Elisabeth, och jag gick därifrån med flera nya boktips.

Nu är det äntligen fredag! Det känns som om den här arbetsveckan har pågått i minst en månad, och jag kan inte förstå att det faktiskt var nu i måndags som jag hade boksläpp. Jag är med andra ord helt slut. Jag planerar att tillbringa helgen i soffan med en bok. Ha en skön helg!

20160527_1544080.jpg

Jag och min dramaten (ja, man ser i alla fall handtaget) på väg till signeringen.

20160527_162451.jpg

Böcker, böcker, böcker. Klart att jag trivs i en sådan miljö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *