Tävla och vinn Tsunamin

Nu kan du vinna ett ex av min sprillans nya bok Tsunamin. Den här tävlingen är ett samarbete med nätverket Stockholmsförfattarna, som jag är med i. Det du behöver göra för att vinna boken är att lägga upp en bild eller ett filmklipp i sociala medier på en plats där du skulle vilja läsa Tsunamin. Du får gärna vara med på bilden själv – kanske läsande en annan bok – men det är inget krav. Tagga bilden eller filmen med #tsunamiromanen så är du med i tävlingen. Det snyggaste, roligaste eller mest kreativa bidraget vinner. Här kommer tävlingsreglerna i detalj:

  • För att din bild ska vara med i tävlingen behöver du lägga upp den på Facebook, Instagram, Twitter eller LinkedIn senast på torsdag den 9 juni 2016 kl 23.59 och tagga den med #tsunamiromanen. Filmsnuttar får också mer än gärna vara med i tävlingen.
  • Bilden ska föreställa den plats där du skulle vilja läsa Tsunamin om du vinner den. Du får bidra med hur många bilder du vill i tävlingen.
  • Jag är jury :-) Så opartiskt som jag kan kommer jag att välja ut den bild som är snyggast, roligast eller mest kreativ.
  • Vinnaren utses på fredagen den 10 juni 2016. Jag kommer att meddela vinnaren personligen och även berätta resultatet här på bloggen. Genom att vara med i tävlingen godkänner du också att jag lägger upp din bild eller ditt filmklipp här på bloggen och på andra sociala medier när jag meddelar tävlingsresultatet.
  • Vinsten är ett ex av Tsunamin + frakt. Värde 220 kronor.

Nu kör vi! Lycka till! :-)

Layout 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *