Träffa mig i Rålis på måndag!

På måndag deltar jag i nationaldagsfirandet i Rålambshovsparken i Stockholm. Mellan 12 och 18 kommer jag att stå där tillsammans med några kolleger ur nätverket Stockholmsförfattarna. Och med mina böcker förstås. Både Tsunamin och Akrobaten. Och kanske med någon av fackböckerna; jag ska se vad jag har hemma och vad jag får med mig.

Jag blir jätteglad om du kommer förbi och säger hej! Och mina författarkolleger bits inte heller så kom gärna och hälsa på dem också och passa på att ta en titt på deras böcker, som är i olika genrer. Om du är i krokarna och är sugen på att läsa Tsunamin är det dessutom ett bra tillfälle att lägga beslag på ditt eget signerade ex och slippa betala fraktavgift. Ses vi där?

Stockholmsförfattarna Rålis

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This