Knyter ihop trådar

Just nu håller jag mest på och knyter ihop trådar inför att lämna landet på söndag. Det blir några dagar på Teneriffa innan jag fortsätter till mitt vintertillhåll Valle Gran Rey på La Gomera. Jag kommer att blogga därifrån på Gomerabloggen som vanligt.

Jag kommer att blogga här också förstås, men det brukar bli mer aktivitet på Gomerabloggen än här under perioden när jag är där.

Hur går det med bokjobbandet då? Jag måste erkänna att det känns trögt med redigeringen av kommande språkboken. Jag kan inte avgöra om det är jag som jobbar långsamt eller om det bara är mer omfattande än jag hade tänkt mig. Så här säger jag nog alltid om mina redigeringsperioder, när jag tänker efter :-) Jag har också svårt att avgöra hur mycket jobb det är kvar i den här redigeringsomgången. Min förhoppning var att få till lite extra tid till redigeringen den första veckan i januari. Det brukar vara dåligt med jobb i januari, och den där första veckan brukar det definitivt vara dött. Men så dök det faktiskt upp ett jobb den veckan, som jag kände att jag behövde tacka ja till, så den där extra redigeringstiden frös inne. Ja ja, förr eller senare blir det en bok – det brukar det ju bli.

Men först ska jag ha två veckors välbehövlig semester. Jag ska turista på Teneriffa i några dagar – det kommer jag att berätta allt om på Gomerabloggen. Och sedan blir det en dryg veckas chill i Valle Gran Rey. Min plan är att sitta under parasollet och läsa en massa böcker, varvat med lite yoga och promenader och så. Och ingen snö så långt ögat når. Det blir bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This