Utmaning för företagare startar på måndag

Har du sett att jag har en utmaning på gång för dig som är företagare? Den heter Bli världens bästa företagare på fem dagar, och den passar även för dig som inte har företag idag men som funderar på att starta eget.

Under utmaningen kommer du att ta reda på vilket som är det bästa sättet för just dig att driva företag. Utmaningen är en minikurs kan man säga, med övningar varje dag hela utmaningsveckan. Den startar på måndag och kostar ingenting. Det är redan ett gäng som har anmält sig. Superkul om du också vill vara med, tycker jag! Varmt välkommen att anmäla dig till utmaningen.

Vi ses på måndag!

Kramar, frid och regnbågar! 🌈

//Jenny

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This