Bok-tupperware

I senaste Babel sändes ett reportage om litterär tupperware. Författaren Björn af Kleen erbjuder sig att komma hem till någon som ordnar en middag för ett gäng intresserade. Han tar med sig en kasse med sin senaste bok, berättar lite under lättsamma former vid middagsbordet, och så finns det gott om utrymme för frågor och diskussion. Själva författarbesöket kostar inget men författaren hoppas förstås att många av middagsgästerna köper hans bok under kvällen. Visst låter det trevligt!

Jag skulle absolut kunna tänka mig att jobba med tupperware-försäljning. Har du någon erfarenhet av det här? Vet du fler författare som gör det här? Kanske har du rentav varit på en litterär tupperware-kväll?

11 kommentarer

  1. Malin Persson Giolito var hos Skrivarmamman på bok-tupperware för någon månad sedan vet jag. Jag ville gå men kunde inte tyvärr.

  2. Vilken otroligt rolig idé! Jag har funderat i de här banorna med mitt pyssel, men jag har inte tänkt att man kan göra ”homepartyn” med böcker! Det var första gången jag hörde talas om det, så tack för att du väckte lite inspiration i mig :). Härligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This