Hektisk jobbvecka

Jag fick inte till någon författarfredag i dag :-( Det har varit en hektisk jobbvecka, och det var helt enkelt för många jobbsaker som behövde bli klara den här veckan men som inte var klara i morse. Så jag har ägnat fredagen åt dem. Snart är jag färdig.

Det är inget som känns akut med Akrobaten just den här veckan. Jag väntar fortfarande på att få provtrycket, och det är först när det kommer som det är bråttom att göra ytterligare en korrläsning för att se att allt stämmer – så att jag kan beställa det stora trycket sedan.

Jag har insett att det inte blir något boksläpp på den här sidan sommarsemestrarna. Gissningsvis kommer boken att komma tillbaka från tryckeriet före dess, men det är ju ingen idé att börja sälja den mitt i juli, och dessutom har jag själv tänkt ha semester förstås. Så jag gissar på boksläpp runt månadsskiftet augusti/september. Och jag vågar inte ens tänka på hur mycket annat som jag behöver göra klart tills dess, det vill säga som jag behöver göra klart innan jag går på semester om sisådär sju veckor.

Men det är nära nu! Har jag sagt det? ;-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *