Jobbhelg före semestern

Jag har en jobbhelg. De senaste dagarna har jag (fortfarande) jobbat massor med Akrobaten. Man kan tror att det inte är så mycket att göra nu när boken är tryckt, särskilt inte som jag tänker dra igång sälj- och marknadsföringsarbetet ordentligt först efter semestern. Men några PR-kontakter har jag ändå tagit. Och så har jag bokat in en releasefest, skickat pliktexemplar till biblioteken som ska ha det, beställt kartonger för att skicka böcker till Förlagssystem, skickat recensionsexemplar till BTJ och så vidare och så vidare.

Under resten av helgen blir det inte så mycket Akrobaten-jobb. Däremot har jag ett antal andra arbetsuppgifter att göra klart. I morgon söndag blir jag förhoppningsvis färdig. Och sedan är det semester! Ser så mycket fram emot det.

Jag gillar att inte sitta så mycket framför datorn när jag har semester. Och jag ska även försöka att avgifta mig lite från sociala medier under sommaren. Det blir alltså färre blogginlägg ett tag framöver. Men något då och då blir det säkert. Hoppas att du också har semester – nu eller snart – och att du får en skön en! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *