Den här veckan är det bokmässa

Det här är inte en vanlig vecka; det är bokmässeveckan! Bokmässan i Göteborg är årets händelse i bokbranschen.

Akrobaten är på plats på mässan. Boken finns att köpa i Egenutgivarnas monter A03:50 till mässpris. Själv kommer jag inte att stå där, men om du vill ha din bok signerad så kommer jag gärna dit och signerar den! Jag kommer att vara på bokmässan från torsdag eftermiddag till lördag eftermiddag. Om du vill bestämma träff vid Egenutgivarnas monter så hör av dig! Till exempel genom att sms:a mig på 073-9196642.

Vad ska jag göra på mässan då? Jag har faktiskt inga särskilda åtaganden, utan jag ska nätverka – alla är ju där. Och så tänkte jag lära mig en massa nytt. För första gången har jag seminariekort. Det är dyyyrt annars, men den som är med i Författarförbundet får köpa det med superrabatt. Och eftersom jag är med där nu, så har jag köpt det.

Och så blir det en massa mingel förstås. Ja, det ingår väl i nätverkandet. Ska du till mässan? Vad ska du göra där?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *