Recensioner av Akrobaten

Jag har inte hunnit med så mycket PR-arbete som jag skulle vilja men Akrobaten har i alla fall fått några recensioner. Här är Yohannah Leidefors recension av Akrobaten, som hon skrev redan i somras.

Hon skriver bland annat:

Den har ett jämt och bra flyt i språket vilket gör berättelsen lätt att förstå utan att för den delen blir tråkig. Det växlas ibland mellan då- och nutid på ett skickligt sätt.

Karaktärernas personligheter engagerar och gör en nyfiken till att få veta mer.

Och så den här recensionen av Agneta M Lindh:

Det är barnen i AKROBATEN, som gör starkast intryck på mig, och det blir påtagligt att den lilla vardagen kan skaka om lika mycket, som världens kaos…

Jenny Forsberg visar insikt i tonåringens tänkande kring de val som står framför dem, i den inre dialogen och den språkliga tonen. Hon hittar deras vardagsspråk, och nerven som får dig att vilja veta hur det ska gå för dem. Egentligen.

Jag märker att det berör mig mer att få positiv återkoppling på Akrobaten än på mina tidigare böcker, som ju är fackböcker. Det var inget jag hade tänkt på i förväg, men det känns logiskt. Fackböckerna är mer jobb medan en roman är mer personlig. Jag gissar att det betyder att jag även kommer att ta åt mig mer av en negativ recension av Akrobaten. Det återstår att se.

Det var även flera som skrev om boksläppet på sina bloggar. Kristina Svensson skriver ”Det var nog en av de mysigaste bokreleaser jag varit på.” Så kul! Mysiga Rost på Söder i Stockholm lämpade sig verkligen för boksläpp!

Pernilla Alm skriver också fint om boksläppet och behärskar till skillnad från mig konsten att mingelblogga.

Pernilla har för övrigt just släppt boken Läxfritt – för en likvärdig skola. Missa inte den om du är det minsta intresserad av ämnet. Boken har redan skapat stor debatt och Pernilla pratar förstås på bokmässan.

Bokmässan ja. Jag sitter på tåget till Göteborg just nu och kommer att vara kvar på mässan till lördag eftermiddag. Eventuellt får jag till ett par blogginlägg under tiden. Annars återkommer jag med rapporter i efterhand. På Twitter och Instagram lär jag i alla fall berätta vad jag har för mig.

Om du är på bokmässan så passa gärna på att köpa Akrobaten till mässpris i Egenutgivarnas monter A03:50.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This