Hej måndag

Under hösten ägnar jag mina författarfredagar åt sälj, PR, och marknadsföring för Akrobaten. Och i vanlig ordning är jag frustrerad över att en dag i veckan är för lite. Precis efter boksläppet gick nästan all tid till att paketera och skicka ut böcker och fakturor. Och jo, jag har en distributionslösning – Förlagssystem – för att inte lägga så mycket tid på det. Men det här var beställningar direkt till mig, oftast från personer i mitt nätverk som ville köpa boken signerad. Nu är det inte så mycket sådant jobb, men det känns fortfarande som om jag bara har skrapat lite på ytan på allt jag har tänkt göra sälj- och marknadsföringsmässigt.

Den här veckan är jag fullknökad med jobb, inklusive en konferens som jag ska gå på på fredag. Så det blir inget Akrobatenjobb. Ska se om jag kan kompensera med några extra timmar nästa vecka i stället.

Men det är roliga jobb som jag ska göra i veckan, så jag känner mig peppad. Hej måndag, nu kör vi!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *