Dagens signering: Bokhandeln i Arninge

I dag har jag stått utanför Bokhandeln i Arninge och signerat Akrobaten.

image

Bredvid mig syns en annan Täbyförfattare: PO Nilsson, som också var på plats och signerade. Och hans dotterson, som hade skrivit en egen barnbok, som var prydligt utskriven och hophäftad och som han sålde för 20 kronor. Både entreprenör och författare i unga år alltså. Han kommer att gå långt!

Det blev en bra signering. Det passerade inte riktigt så mycket folk som jag hade förväntat mig en lördag i december, men jag sålde en del böcker ändå.

Fast nu är jag helt slut! Det tar på krafterna att vara ute och signera. Jag ser fram emot en lugn kväll i soffan.

2 tankar kring ”Dagens signering: Bokhandeln i Arninge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *