Pigg igen

För den som undrar efter mitt tröttinlägg förra veckan så kan jag berätta att jag är piggare nu. Jag började ta d-vitamintabletter samma dag som jag skrev det inlägget, och sedan dess har jag inte alls varit så där trött. Tröttheten var så djup att hela tillvaron liksom bara kändes jobbig, och att ha ett socialt liv var inte att tala om. Men så fort jag började äta d-vitamin så blev allt bra. Var det verkligen så enkelt?

Jag tror inte att det var placebo heller – det var verkligen inte så att jag var helt övertygad om att “bara jag får d-vitamin så blir allt bra”. Det var mer så att “jag testar väl den här grejen, och om inte det funkar så testar jag något annat”.

Om tio dagar är jag i solen. Jag flyttar kontoret till kanarieön La Gomera igen under januari, precis som de föregående tre vintrarna. Innan dess ska jag ha semester också, även det i solen – på El Hierro, som också är en kanarieö. Jag kommer att skriva om vad jag har för mig på Gomerabloggen.

Men först är det en del jobb kvar, bland annat två Akrobaten-signeringar. En av dem är i morgon. Jag signerar utanför Bokhandeln i Arninge i Täby i morgon klockan 13.  Välkommen dit om du har vägarna förbi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *