Akrobaten framkallar känslor

Akrobaten har fått en recension hos Zellys bokblogg, som gör mig glad. Något av det allra roligaste med att vara författare tycker jag är när mina böcker framkallar känslor hos läsarna. Jag vill att de ska bli glada, arga, ledsna eller upprörda. Så här skriver Zelly om en av bokens huvudpersoner Tom:

Den här karln fick mig så oerhört frustrerad, jag ville bara ta honom och skaka om honom eller ge honom en riktigt ordentlig käftsmäll.

Zelly skriver att Akrobaten är en bok som passar både tonåringar och vuxna. Det värmer i författarhjärtat – min känsla är annars att den inte har nått ut till så många tonåringar som jag skulle vilja.

Tack Zelly för ett fint blogginlägg! :-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This