Vad gör jag nuförtiden?

Om du tycker att jag bloggar för lite här just nu så kan jag bara hålla med. Till mitt försvar kan jag säga att jag bloggar betydligt mer på Gomerabloggen. Häng gärna på dit om du vill veta mer om vad jag sysslar med i min vardag här på La Gomera.

Något jag tyvärr inte lyckades lämna kvar i Sverige var att jag vill göra alldeles för mycket och att jag därför ständigt har en känsla av att jag aldrig hinner det jag ska göra. Så till exempel med Tsunamin just nu. Men det går framåt. Alltså verkligen framåt, även om det inte känns så.

Formgivaren har layoutat inlagan och i dag skickade jag den till korrekturläsaren. Parallellt är tanken att jag ska läsa korrektur själv också – när jag nu ska hinna med det. Trots att det är svårt att se sina egna fel vill jag gärna göra ett försök. Men jag räknar inte alls med att hitta lika mycket som korrekturläsaren, som inte har sett manuset tidigare.

I dag gjorde jag också en budget. Det hände av bara farten; jag kunde återanvända mycket information från Akrobaten. Det är otroligt hur mycket lättare allt är när man har gjort det en gång förut.

Dessutom jobbar jag just nu en hel del med Täbyförfattarnas novellantologi. Nu kommer jag inte ens ihåg om jag har nämnt det, men förutom att bidra med en novell i boken – ett utdrag ur Akrobaten – så är jag även redaktör för den. Det är verkligen roligt att få djupläsa alla novellerna. Men det går åt en del tid.

20160129_100814.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *