Tsunamin har gått till tryck

Nu har jag beställt trycket av Tsunamin. Jag blir alltid så nervös av sånt. Jag är helt säker på att allt som kan gå fel kommer att gå fel: att jag har skickat med fel filer så att det blir ett helt annat omslag, att jag har missat ett JÄTTESTORT korrekturfel PÅ FÖRSTASIDAN och så vidare. Men nu är det gjort i alla fall.

20160323_160505.jpg

Om ett par, tre veckor så borde jag ha böckerna hos mig om allt går som det ska. Och om ett par månader är det boksläpp. Det är fortfarande en hel del att fixa med till dess förstås. Det mest brådskande just nu är att ordna med releasefesten. Jag har en lokal på gång. Håll tummarna för att allt går i lås under nästa vecka.

Jag har inte helg än dock. Ska jobba ett par timmar till i kväll. Och hela långfredagen i morgon – då med novellerna till Täbyantologin. Det jobbet har jag varit tvungen att prioritera ner de senaste veckorna för att jag har haft så mycket annat, så det är dags att ta tag i det igen. Det är inte så mycket redaktörsjobb kvar där. Däremot har vi i Täbyförfattarna en del jobb kvar innan det blir en färdig bok.

När jag så småningom tar helg planerar jag att gå på bio, fixa med diverse hemmafix, kanske läsa lite – jag har faktiskt prioriterat upp läsning på helgerna på sistone; jag är mycket nöjd med det. Och så ska jag sätta ner fröer i krukor så att det kommer upp plantor som jag kan flytta ut på min odlingslott framåt sommaren.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *