Vinter i värmen 2011/2012

Några av er minns kanske att jag i vintras pratade om att ta med mig kontoret och bege mig till varmare breddgrader ett par månader den här vintern? Min plan var att se om jag kunde samla ihop lite folk och kanske hyra något gemensamt. När det kom till kritan hade jag inte energi till projektleda det och samla ihop folk och så. Så då tänkte jag att jag hyr en lägenhet med ett extra sovrum så att eventuella påhälsande vänner kan övernatta där. Men så var jag så sent ute med att boka något, så det blev mer att jag tog det jag kunde hitta. Nu har jag i alla fall gjort mina vinterplaner. Så här ser det ut:

Över jul kommer jag att befinna mig i Puerto de la Cruz på Teneriffa i tio dagar. Jag bor på ett lägenhetshotell med pool och sådant, ganska så mitt i smeten om jag har förstått det hela korrekt. I mellandagarna åker jag sedan vidare till Valle Gran Rey på La Gomera. Där har jag hyrt en liten enrumslägenhet i fem veckor. Lägenheten ligger lite mer avsides än vad jag egentligen hade tänkt mig. Det återstår att se om det är bra eller dåligt.

Det känns superkul att jag äntligen gör ett nytt försök att jobba på varmare breddgrader! (Jo, jag har gjort ett kortare försök för några år sedan.) Annars brukar det snarare vara så att jag bokar en kortare semesterresa varje vinter och sedan bannar mig själv för att jag inte tog tag i det i år heller.

Är du också sugen på att jobba på varmare breddgrader och vill ha sällskap? Hör av dig här i kommentarerna eller på jenny snabel-a iklartext punkt se så berättar jag mer detaljer om var jag kommer att hålla hus. Triggar du på idén att samla ihop ett gäng och bo tillsammans? Hör av dig så drar vi ihop något till nästa vinter. Eller har du redan planerat en resa till Kanarieöarna i jul eller januari? Kom förbi och hälsa på mig så bjuder jag på middag :-)

6 kommentarer

  1. Grattis till dig som tog tag i det och låter det bli av på riktigt! Man behöver ju faktiskt inte åka till Thailand för att hitta värme på vintern. Jag måste erkänna att jag är lite avundsjuk på dig som har en livssituation som tillåter en sådan här resa.
    Ha det underbart och se till att få massor skrivet!

  2. Malin: Ja, visst skulle det vara kul att vara ett gäng! Det verkar som om du och jag är otajmade i år, men vi kanske kan tajma ihop oss vid ett annat tillfälle – det lär ju komma fler vintrar, menar jag :-)

  3. Jag har precis kommit hem från Teneriffa där jag var på semester med familjen, så det blir nog ingen mer resa i år. Men nästa år skulle jag gärna bege mig till varmare breddgrader för att jobba. Det skulle ju bara hur kul som helst att vara ett gäng som drog iväg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This