Redigeringspepp och författarkonferens

I dag är jag betydligt mer peppad och igång med manusredigeringen. Puh! När jag tittar på att-göra-listan för redigeringen så ser det inte ut att vara så förtvivlat mycket jobb. Men så jobbar jag bara med det en dag i veckan, och så tar det ändå evigheters evigheter … Jag är lite sugen på att ta en manusredigeringshelg någon gång under hösten. Tänk att redigera manuset fredag, lördag och söndag – tre dagar på raken alltså. Å, vad mycket jag borde få gjort då! Ska klura på det.

I helgen är det Författarkliniken. En författarkonferens i Stockholm hela helgen, anordnad av eminenta författarcoachen och skrivkursledaren Ann Ljungberg. Jag räknar med att det blir superkul och superinspirerande. Ses vi där?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This